Με το «δεξί» μπήκε στη σεζόν 2023-24 η ομάδα χάντμπολ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ/ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ, με Μεγάλο Χορηγό το ΙΕΚ ΑΛΦΑ: το ΙΕΚ των Πρωταθλητών στον Αθλητισμό & την Εκπαίδευση!

Στον συγκλονιστικό τελικό του θεσμού, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ -με γκολ του MVP Σάββα στο τελευταίο δευτερόλεπτο της δεύτερης παράτασης- νίκησε την ΑΕΚ με σκορ 26-25 στο αθλητικό κέντρο “Δαϊς”, κατακτώντας τον 1ο  τίτλο της φετινής σεζόν, τον 8ο  του τμήματος χάντμπολ και τον 303ο  στην ιστορία του συλλόγου στα ομαδικά αθλήματα! 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ένθερμη υποστήριξη και ανάδειξη του αθλήματος του handball από τον  Όμιλο ΞΥΝΗ από το 1985, εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης και αποκλειστικής 66ετούς πρωτοβουλίας του ομίλου, «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», που στοχεύει διαχρονικά στην προβολή της άρρηκτης σύνδεσης μεταξύ του αθλητισμού και της εκπαίδευσης, ενσαρκώνοντας το όραμα του ιδρυτή και προέδρου του Ομίλου ΞΥΝΗ, Καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ -που διαθέτει τη Νο1 Σχολή Προπονητικής σε  Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, συγχαίρει θερμά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ/ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ για την κατάκτηση ακόμα ενός σημαντικού τίτλου!

 Κάνε ΣΗΜΕΡΑ την εγγραφή σου στα  Νέα Τμήματα Προπονητικής & Φυσικοθεραπείας: