Πλέον τα πάντα εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ ο κόσμος μας είναι σύνθετος και πλουραλιστικός. Πρόκειται για την εποχή της πλούσιας γνώσης, της κατάρτισης, της γρήγορης μεταφοράς πληροφοριών που καθιερώνει ένα πλαίσιο υψηλής ανταγωνιστικότητας. Γι’αυτό, η ανταπόκριση των παιδιών – μελλοντικών ενηλίκων  στις νέες απαιτήσεις χρειάζεται να είναι άμεση και αποτελεσματική. 

Πολύτιμοι σύμμαχοι σε αυτήν την προσπάθεια δύναται να αποτελέσουν η γνώση και η ειδίκευση. Η γνώση βγάζει από τα αδιέξοδα και προσφέρει λύσεις στα προβλήματα της ζωής και της καθημερινότητας, διανοίγει τους ορίζοντες και αποτελεί το εφαλτήριο της κοινωνικής ανάπτυξης, ενώ η εξειδίκευση ενισχύει τον επαγγελματισμό, προσφέρει κύρος και μας καθιστά απαραίτητους στην αγορά εργασίας. 

Την πολύτιμη γνώση και ειδίκευση ήρθε να προσφέρει η νέα, εξελιγμένη και εύχρηστη πλατφόρμα εύρεσης εκπαιδευτικών teacherwise.gr. Φτιαγμένη με μεράκι και εμπειρία από ανθρώπους που προέρχονται από τον χώρο της εκπαίδευσης αλλά είναι και γονείς ταυτόχρονα, συνδέει εκπαιδευτικούς με μαθητές όλων των βαθμίδων (δημοτικό – Πανεπιστήμιο) αλλά και ενήλικες, παρέχοντας τη δυνατότητα αναζήτησης προσωποποιημένης εκπαίδευσης για σχολικά μαθήματα (π.χ. αρχαία, νέα ελληνικά, ιστορία, λατινικά, μαθηματικά, φυσική, χημεία, ξένες γλώσσες, τέχνες κ.α.), σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο διαδικτυακό περιβάλλον. Αποτελεί τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ του δασκάλου / καθηγητή και του μαθητή ενώ προσφέρει πολλαπλά οφέλη και στα δυο μέρη.

Ο εκπαιδευτικός δύναται να αναπτύξει την καριέρα του, προσελκύοντας νέους μαθητές. Αρκεί να επιλέξει τη συνδρομή που καλύπτει τις ανάγκες του και να δημιουργήσει το προφίλ του παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον εαυτό του, έτοιμος να προσφέρει ως σωστός και υπεύθυνος επαγγελματίας, υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Σημειώνουμε ότι αυτό το διάστημα ισχύουν  ειδικές τιμές γνωριμίας στα πακέτα συνδρομών των εκπαιδευτικών που αγγίζουν το 50%! 

 Η εύρεση ενός καθηγητή μέσω του Teacherwise μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη των εκπαιδευτικών και ακαδημαϊκών στόχων των μαθητών με αποτελεσματικό και προσαρμοσμένο τρόπο. Μαθητές και γονείς μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους εκπαιδευτικούς που θεωρούν ότι ταιριάζουν στις ανάγκες τους και να επιλέξουν τον κατάλληλο. Η επικοινωνία είναι άμεση και πραγματοποιείται μέσω e-mail, chat ή τηλεφωνικής κλήσης. Η τιμή του μαθήματος ορίζεται από τον κάθε δάσκαλο. Το Teacherwise δεν επηρεάζει τις προσφερόμενες τιμές ενώ οι υπηρεσίες του παρέχονται στους εκπαιδευόμενους δωρεάν.

Το Teacherwise όμως δεν είναι άλλη μια πλατφόρμα αναζήτησης εκπαιδευτικών για ιδιαίτερα μαθήματα. Στόχος της ομάδας του Teacherwise είναι να αποτελέσει πραγματικό αρωγό στην προσπάθεια του σύγχρονου εκπαιδευτικού, μαθητή και γονέα προσφέροντας υπηρεσίες και χρήσιμο περιεχόμενο που θα βοηθήσει εκπαιδευτικούς και εκπαιδευόμενους να εξελιχθούν. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Teacherwise.gr ή επικοινωνήστε στο email [email protected] ή στην τηλεφωνική γραμμή 6947611378.