Για τρίτο 24ωρο καίει η φωτιά στην Κέρκυρα, με τις φλόγες να κυκλώνουν οικισμούς και σε κάποιες περιπτώσεις, όπως στις Λούτσες, να καίει σπίτια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εκκενώσεις στις Λούτσες είχαν ξεκινήσει πριν καν σταλεί το πρώτο μήνυμα του 112. Οι φλόγες έφτασαν στα σπίτια με τους πυροσβέστες μαζί με τους εθελοντές να δίνουν πραγματική μάχη, ενώ η Αστυνομία προσπαθούσε να προωθήσει τους πολίτες φέρνοντας σε πέρας την εκκένωση.

Στα δυτικά του Παντοκράτορα, οι φλόγες πλησίασαν το Λαύκι, με τον αέρα να ολοένα και να δυναμώνει περισσότερο και την ανησυχία των κατοίκων να χτυπά «κόκκινο». Μήνυμα του 112 έλαβαν οι κάτοκοι των περιοχών Καλαμάκι και Απραός για εκκένωση προς το λιμάνι της Κασσιόπης.

Την ίδια ώρα, στο σχολείο της Κασσιόπης ελικόπτερο κάνει συνεχείς ρίψεις καθώς οι φλόγες έχουν πλησιάσει απειλητικά, ενώ σημαντική είναι και η συμβολή των εθελοντών.

Αποκαρδιωτική η εικόνα και στην παραλία Απραός. Αφού οι φλόγες κατέκαψαν μια έκταση χιλιομέτρων, η φωτιά έσβησε όταν έφτασε στη θάλασσα.