Η Χριστίνα Σούζη μίλησε για την κατάσταση της υγείας της, λίγες ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Κηφισίας. «Είμαι στο νοσοκομείο. Δεν θα φύγω ούτε σήμερα γιατί έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και γιατί πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση. Θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα σε ένα αυτοκίνητο μέσα. Πώς έγινε, τι έγινε, δεν θυμάμαι τίποτα. Υποθέτω ότι κάτι απέσπασε την προσοχή μου; Βγήκα μόνη μου. Με βοήθησε ο κ. Βασίλης (Κωνσταντίνου). Έφτασα στο πεζούλι περπατώντας», είπε αρχικά η μετεωρολόγος. «Είχα αίματα στο πρόσωπο και στη μύτη. Έχω σκίσει τη μύτη και το μάτι».

«Βλέπω τον εαυτό μου στη φωτογραφία και λέω “Παναγία μου, πότε θα ξαναγίνω έτσι;”», επεσήμανε η Χριστίνα Σούζη και εξήγησε: «Έφτανα στο ραντεβού που είχα. Ούτε κατάλαβα πώς έγινε. Άγιο είχα; Έλεγα δόξα τω Θεώ, περπατάω. Είχα βγάλει τη ζώνη γιατί έφτανα στο ραντεβού για να παρκάρω. Θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει» .

Η Χριστίνα Σούζη σχολίασε και το γεγονός ότι ιστοσελίδες δημοσίευσαν τις φωτογραφίες που απεικονίζουν την κατάσταση που βρισκόταν η ίδια μετά το ατύχημα. «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Τα χέρια μου ήταν γεμάτα με αίμα. Είδε τις φωτογραφίες η κόρη μου που είναι στη Θεσσαλονίκη και έπαθε σοκ. Μόλις ξεπρηστώ θα πιάσω δουλειά αμέσως. Ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με αγαπάει», ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ.