Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν ο Κώστας Ανδρεάδης από τη Χίο και η Ντενίζ Ντελίτσε από τη Σμύρνη της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το ζευγάρι γνωρίστηκε που γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια χρειάστηκε να περάσει δυσκολίες μέχρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού όταν ερωτεύτηκαν τα σύνορα έκλεισαν λόγω του κορονοϊού και έτσι ήταν δύσκολο να βρεθούν κοντά ο ένας στον άλλο.

Η αγάπη τους παρά τις αντιξοότητες άντεξε και έτσι το ζευγάρι παντρεύτηκε. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, έπρεπε να ξεπεραστεί ένα τελευταίο «εμπόδιο» που αφορούσε τη θρησκεία.

Για να γίνει ο ο γάμος, η Ντενίζ έπρεπε να βαφτιστεί Χριστιανή πράγμα που έκανε. «Δεν ήταν εύκολη απόφαση, όμως υπάρχει λόγος που την έλαβα και αυτός ήταν ο έρωτας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντενίζ Ντελίτσε.

Από πλευράς του ο γαμπρός, Κώστας Ανδρεάδης σημείωσε πως «προχώρησε και έκανε αυτήν την πολύ σπουδαία κίνηση για την οποία και αναγνωρίζει και με κάνει πάρα πολύ υπερήφανο για την ίδια».

Μετά τον γάμο του ζευγαριού η Ντενίζ, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και δηλώνει ενθουσιασμένη με τη νέα της ζωή. Δεν λείπουν, μάλιστα, και τα μηνύματα αλληλεγγύης μεταξύ των δύο λαών, οι οποίοι και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.