Για ένα σπίτι και μία νοικοκυρά ένα είναι το γεγονός που σηματοδοτεί το πέρασμα από τη χειμερινή περίοδο στην καλοκαιρινή: το μάζεμα των χαλιών!

Ο καιρός μπορεί να καλυτερεύει και να ανεβάζει τη διάθεση, ωστόσο η γενική που πρέπει να πραγματοποιηθεί αποτελεί για πολλούς ένα σκούρο σύννεφο που δε λέει να περάσει.

Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία πρέπει να γίνει και δε μας παίρνει να την αναβάλουμε για πολύ. Πέρα της πρακτικότητας του θέματος είναι και μία ωραία δουλειά η οποία ανανεώνει το σπίτι και του δίνει μία άλλη πνοή.

Η κύρια ενέργεια που απαιτείται είναι φυσικά το μάζεμα των χαλιών. Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο αλλάζει το σπίτι μετά το ξέστρωμα και την αποθήκευση τους. Φυσικά, πριν μαζέψουμε τα χαλιά θα πρέπει να τα καθαρίσουμε επιμελώς για να αφαιρεθούν όλες οι βρωμιές του χειμώνα, όπως το χώμα, η σκόνη και οι ρύποι που έχουν συγκεντρωθεί. Και φυσικά ο καθαρισμός πρέπει να είναι αποτελεσματικός διότι υπάρχουν και τύποι βρωμιάς οι οποίοι δε φαίνονται, αλλά μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία μας.

Και αν μέχρι τώρα αυτή η διαδικασία ήταν κουραστική και χρονοβόρα υπάρχει πλέον ένας τρόπος να ξεμπερδεύετε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Διότι ο καθαρισμός των υφασμάτινων επιφανειών γίνεται πιο εύκολος από ποτέ, με την απόλυτη σειρά σκουπών SE από την Kärcher

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα των σκουπών SE της Kärcher είναι ότι θα καταφέρετε μόνοι σας να κάνετε τη δουλειά που θα σας έκανε ένας επαγγελματίας!

Θα μπορέσετε δηλαδή να πραγματοποιήσετε βαθύ καθαρισμό σε κάθε υφασμάτινη επιφάνεια, αλλά και να αφαιρέσετε πατημασιές και κάθε είδους λεκέ από τα χαλιά και τις μοκέτες σας.

Το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά γίνονται εύκολα, αφού οι σκούπες SE της Kärcher είναι τόσο εύχρηστες όσο μια ηλεκτρική σκούπα, ενώ παράλληλα καθαρίζουν αποτελεσματικά κάθε είδους λεκέ.

Ειδικά για τα νοικοκυριά που έχουν μικρά παιδιά ή κατοικίδια, αλλά και για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, οι συγκεκριμένες σκούπες είναι απαραίτητες, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σκούπες ξηρής – υγρής αναρρόφησης για την αφαίρεση λεπτόκοκκων ή υγρών ρύπων, με αποτέλεσμα να καθαρίζουν βαθιά τις ίνες των χαλιών, τις ταπετσαρίες, τα στρώματα και τα ελαφριά έπιπλα.

Επίσης, διαθέτουν και εξάρτημα χειρός, ως ειδικό εξάρτημα για τον καθαρισμό των επίπλων με ταπετσαρίες και τα καθίσματα του αυτοκινήτου.

Με πρωτοποριακή λειτουργία, η σειρά SE από την Kärcher διαθέτει δύο κάδους, έναν κάδο για το καθαρό νερό και έναν κάδο για το βρώμικο. Οι μηχανές καθαρισμού SE ψεκάζουν το καθαριστικό διαλυμένο στο νερό υπό πίεση βαθιά μέσα στις ίνες και στη συνέχεια απορροφούν το νερό μαζί με τη διαλυμένη βρωμιά. 

Μάλιστα η σειρά SE υποδέχεται και το νέο υπερμηχάνημα SE 3-18 COMPACT, το οποίο προσφέρει την απόλυτη καθαριότητα με μέγιστη ελευθερία κινήσεων χάρη στην μπαταρία 18 V και τη λειτουργία έκπλυσης για τον καθαρισμό της συσκευής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σκούπες SE της Kärcher μπορείτε να βρείτε εδώ