Ένα απρόοπτο έζησαν οι επιβάτες λεωφορείου των ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κατερίνη για Θεσσαλονίκη, καθώς έμπαζε νερό από την οροφή, κάτι που γινόνταν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Όπως αναφέρει το voria.gr το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα καθώς η καταρρακτώδης βροχή που έριχνε έκανε την οροφή του λεωφορείου να στάζει καθόλη τη διάρκεια του δρομολογίου.

Η οροφή του λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Κατερίνη- Θεσσαλονίκη -στο οποίο επιβιβάστηκαν και επιβάτες από το Λιτόχωρο- έσταζε νερά σε τουλάχιστον δύο σημεία, τόσο από την αριστερή πλευρά της γαλαρίας όσο και από το παράθυρο που υπάρχει στην οροφή. Μάλιστα, η ροή ήταν ασταμάτητη ειδικά για το μικρό παραθυράκι.

Ορισμένοι επιβάτες σχολίασαν πως πρόκειται για συχνό φαινόμενο σε αρκετά λεωφορεία, ενώ άλλοι ενοχλήθηκαν καθώς όπως είπαν «με το ζόρι βρήκαμε θέσεις λόγω της μετεπιβίβασης, θα γίνουμε και μούσκεμα». Να σημειωθεί πως ορισμένοι επιβάτες δεν πρόλαβαν θέση με αποτέλεσμα να καθίσουν στα σκαλοπάτια.