Τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 8:30 το πρωί, στην οδό Αγίου Ιωάννου και Βουλιαγμένης στη Βούλα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και παρέσυρε 15χρονη μαθήτρια που περνούσε εκείνη την ώρα. Η οδηγός σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω και, σύμφωνα με την ΕΡΤ, υποστήριξε στις αρχές ότι δεν πρόλαβε να σταματήσει.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο όπου μετέφερε την 15χρονη στο νοσοκομείο Παίδων.

Στο μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν στο φανάρι τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος περιέγραψε στην ΕΡΤ το χρονικό της παράσυρσης.

Αρχικά ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία εγκατάλειψη τραυματία και πως η οδηγός βοήθησε από την πρώτη στιγμή. «Δεν είχαμε εγκατάλειψη τραυματία. Σταμάτησε το αυτοκίνητο απλά λίγο πιο κάτω και μετά ήρθε ο οδηγός, ήταν παρών και έδωσε κατάθεση στο ανακριτικό της τροχαίας», είπε χαρακτηριστικά.

Για το τι συνέβη στον τόπο του τροχαίου ο αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε όσα είδε τονίζοντας ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. «Είδα ένα αυτοκίνητο πολύ γρήγορα σαν φλας όλη η σκηνή, να χτυπάει κάποιον άνθρωπο και να τον πετάει στον αέρα πάνω από το ύψος του καπό, σχεδόν δύο μέτρα πετάχτηκε ο άνθρωπος. Ερχόταν στο ρεύμα από Βουλιαγμένη προς Αθήνα Φαινόταν αρκετά δυνατό το χτύπημα», συμπλήρωσε.