Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά συναντάμε στην Ελλάδα την εικόνα ενός αυτοκινήτου στην πρίζα. Η ηλεκτροκίνηση είναι πλέον γεγονός και αποτελεί αναμφισβήτητα το μέλλον.

Το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, η οικονομία στα τέλη κυκλοφορίας, αλλά και η φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία οδηγούν όλο και περισσότερο κόσμο στην ηλεκτροκίνηση.

Έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον και θέλοντας να συμβάλει ενεργά στη μετάβαση, η nrg παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτροκίνησης και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα.

Μέσα από το δίκτυο incharge, η εταιρεία κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Το δίκτυο φόρτισης incharge

Η nrg έχει καταφέρει να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού δικτύου, τοποθετώντας 57 ταχυφορτιστές σε στρατηγικά σημεία, καθώς και στα πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και Avin του Ομίλου Motor Oil.

Οι προηγμένης τεχνολογίας ταχυφορτιστές είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του σε λιγότερο από μισή ώρα.

Στο σύνολό του, το πανελλαδικό δίκτυο incharge διαθέτει συνολικά περισσότερες από 500 θέσεις φόρτισης, με φορτιστές και ταχυφορτιστές σε πάνω από 330 σημεία. Παράλληλα, το δίκτυο παρακολουθείται με προσοχή συνεχώς και πολλά είναι εκείνα τα σημεία, στα οποία γίνεται αναβάθμιση της δυναμικότητας των φορτιστών αναλόγως με την ζήτηση, όπως για παράδειγμα στο ΣΕΑ της Αταλάντης.

Μάλιστα, το δίκτυο επεκτείνεται συνεχώς μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με αλυσίδες σουπερμάρκετ, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης, προσφέροντας έτσι λύσεις για τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου ενταγμένες στην καθημερινότητα του οδηγού. 

Με γνώμονα την ταχεία ανάπτυξη του δικτύου, στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία πάνω από 1.000 σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την χώρα, μέχρι το τέλος του 2022.

Η εφαρμογή incharge 

Πλέον δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός σχετικά με τη μετακίνηση με ένα ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητο, αφού μέσω της εφαρμογής incharge, που αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για κάθε οδηγό ηλεκτρικού οχήματος, η μετακίνηση γίνεται εύκολα, γρήγορα και απλά.

Μέσα από την εφαρμογή που εγκαθίσταται σε smartphone ή σε tablet αλλά και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορεί κανείς να: 

  • βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί 
  • επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί 
  • παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του 
  • δει το ιστορικό των φορτίσεών του
  • ολοκληρώσει την πληρωμή του
  • εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7 

Προγραμματίστε λοιπόν διαδρομές σε όλη την Ελλάδα, υπολογίζοντας τη διαδρομή σας σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης incharge που έχετε εντοπίσει πριν καν ξεκινήσετε τη διαδρομή σας. 

incharge για την επιχείρηση 

Σημαντικά προνόμια προσφέρονται από την nrg στις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυό της, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. 

Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες κάθε επιχειρηματία. 

Η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους όσο και σε αστικά κέντρα, με φορτιστές εναλλασσόμενου (AC) και συνεχούς (DC) ρεύματος προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επίπεδου.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102 ή στο 18101.