Απλήρωτο είναι από το 2014 το οστεοφυλάκιο της Μαλβίνας Κάραλη, με αποτέλεσμα χθες τα οστά της να κινδυνεύσουν να φτάσουν στο χωνευτήρι του Α’ κοιμητηρίου Αθηνών όπου έχει ταφεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού στην οικογένεια έχουν φτάσει ειδοποιήσεις για την οφειλή, ωστόσο το χρέος δεν έχει τακτοποιηθεί.

«Ο κάθε συγγενής, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα των οστών του δικού του ανθρώπου πρέπει να εκπληρώνει κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Οι συγγενείς είναι ενημερωμένοι για τη χρέωση πριν τοποθετήσουν τα οστά στο οστεοφυλάκιο» είπε ο ιατροδικαστής και αντιδήμαρχος Αθηνών, Γρηγόρης Λέων.

Με αφορμή το περιστατικό με το οστεοφυλάκιο ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο προσωπικό του βίωμα, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

«Θα σας πω κάτι από προσωπικό μου βίωμα. Όταν έχασα τον πατέρα μου, τις πρώτες ημέρες πήγαινα πάνω από τον τάφο και του μιλούσα. Μιλούσαμε, μιλούσαμε, καθόμασταν μαζί, παρέα… Το έκανα για καιρό αυτό. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν είναι εκεί ο πατέρας μου, αλλά είναι μέσα μου. Είναι στο μυαλό μου. Δεν ξαναπήγα ποτέ» είπε.

Και συνέχισε: «Τι σημαίνει ότι ήμουν καλός γιος όταν πήγαινα κάθε μέρα και μετά από μήνες, όταν κατάλαβα ότι δεν είναι εκεί ο πατέρας μου και είναι μέσα μου και μπορούσα να του μιλήσω και στο σπίτι και δεν ξαναπήγα ποτέ, μα ποτέ στο νεκροταφείο, ήμουν μετά κακό παιδί;»

«Ο καθένας βιώνει την απώλεια και το πώς είναι όταν χάνει έναν δικό του άνθρωπο, το χειρίζεται προσωπικά. Ας μην κατηγορήσουμε τα παιδιά της Μαλβίνας, που δεν πήγαν να πληρώσουν», συμπλήρωσε.