Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, δίνει το σύνθημα για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, τόσο στο σπίτι και σε επαγγελματικούς ή/και χώρους διασκέδασης, όσο και σε κάθε άλλο χώρο, με τα πιο όμορφα δέντρα, λαμπάκια και στολίδια! Φέτος, η μαγεία των ψευδαισθήσεων συναντά τη μαγεία των Χριστουγέννων, καθώς τα Μουσεία των Ψευδαισθήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη «ντύθηκαν» χριστουγεννιάτικα, χάρη στις γιορτινές λύσεις της Praktiker.

Οι επισκέπτες των δύο Μουσείων, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν περισσότερη έμπνευση και να βρουν τη διακόσμηση που τους ταιριάζει, είτε μέσω του χριστουγεννιάτικου καταλόγου Praktiker που διανέμεται στα Μουσεία, είτε μέσω του QR που βρίσκεται σε επιλεγμένα σημεία τους, ενώ με κάθε εισιτήριο λαμβάνουν από μια δωροεπιταγή Praktiker αξίας €15 για αγορές στα καταστήματα Praktiker.

Παράλληλα, ένας διαγωνισμός για 2 μεγάλες δωροεπιταγές Praktiker αξίας €100 & €200 αντίστοιχα, διεξάγεται μέσα από τα social media των Μουσείων κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Επιπλέον της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης και έμπνευσης, η Praktiker σε συνεργασία με την LG Electronics Hellas φέρνουν τα «πάνω κάτω», δημιουργώντας ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό σκηνικό για το Ανάποδο Δωμάτιο του Μουσείου της Αθήνας, καλώντας τους επισκέπτες να το ανακαλύψουν! Το Ανάποδο Δωμάτιο, ένα από τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα του Μουσείου των Ψευδαισθήσεων, μεταμορφώνεται στο γιορτινό laundry room του Άγιου Βασίλη: χριστουγεννιάτικα elements πλαισιώνουν περιμετρικά τους τοίχους του Δωματίου, ενώ το πλυντήριο ρούχων της LG έτοιμο να καθαρίσει «τις στολές των ξωτικών», κατέχει κεντρική θέση μαζί με τα δώρα και την αστραφτερή μπουγάδα του Άγιου Βασίλη, περιμένοντας μικρούς και μεγάλους να γίνουν μέρος του σκηνικού και να ζήσουν μια ανατρεπτική εμπειρία! Μάλιστα, από τις 07/12/22 έως και τις 08/01/23, καλούμαστε όλοι να συμμετέχουμε σε διαγωνισμό για 2 πλυντήρια-στεγνωτήρια 9/6kg LG, που προσφέρουν εύκολη πλύση και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού, κάνοντας share τη φωτογραφία από το δωμάτιο στο Instagram, προσθέτοντας τα hashtags #PraktikerHellas #LGHellas #MuseumOfIllusionsAthens.

Για να έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ακόμα περισσότεροι επισκέπτες τη μοναδική εμπειρία διασκέδασης που προσφέρει το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα κληρωθούν προσκλήσεις μέσα από διαγωνισμό στα social media της εταιρείας, ενώ αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη ένας ακόμη χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός για ένα από τα Ready2Xmas έτοιμα πακέτα στολισμού Praktiker.

Η Praktiker διαθέτει στα καταστήματά της οικιακές συσκευές και προϊόντα ήχου & εικόνας LG που ταιριάζουν σε κάθε χώρο, καθώς και όλα τα απαραίτητα για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι, τον επαγγελματικό και κάθε άλλο χώρο. Από εντυπωσιακά δέντρα, γιρλάντες και λαμπάκια, μέχρι μπάλες σε κάθε  χρώμα και υλικό και εντυπωσιακά set art de la table για το πιο όμορφο γιορτινό τραπέζι, η πλούσια γκάμα από χριστουγεννιάτικα είδη της Praktiker βοηθά όλους να φτιάξουν την τέλεια εορταστική ατμόσφαιρα. Μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις και τα τέσσερα Ready2Xmas έτοιμα πακέτα στολισμού για κάθε στυλ, η Praktiker φροντίζει ώστε όλοι να μπορούν να βρουν εύκολα, απλά και οικονομικά ό,τι επιθυμούν για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, αποτελώντας τον απόλυτο one-stop-shop προορισμό για τις εορταστικές αγορές. Στο praktiker.gr και στα 16 καταστήματά της, που θα είναι ανοιχτά και τις Κυριακές 11 και 18 Δεκεμβρίου, 11:00 έως 19:00, όλοι μπορούν να βρουν ό,τι επιθυμούν για τις φετινές γιορτές!

Μουσεία των Ψευδαισθήσεων 

Αθήνα: οδός Ερμού 119 (είσοδος απο Άστιγγος 12), Μοναστηράκι 

Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00 (τελευταία είσοδος: 20:00), Σάββατο – Κυριακή: 10:00 – 22:00 (τελευταία είσοδος: 21:00)

Θεσσαλονίκη: οδός Δόξης 5, Λαδάδικα

Ωράριο: Δευτέρα – Σάββατο: 11:00 – 21:00 (τελευταία είσοδος: 20:00), Κυριακή: 11:00 – 20:00 (τελευταία είσοδος: 19:00)