Δολοφονία έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση που διενεργήθηκε, αναφορικά με την υπόθεση ενός 42χρονου άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένη οικεία στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (28/10).

Το GRTimes αποκαλύπτει ότι αν και η αρχική αποδιδόμενη αιτία θανάτου, ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών, η νεκροψία που διενεργήθηκε έδειξε ότι τελικά δολοφονήθηκε.

Η σύζυγός του, με λόγια που προκαλούν ρίγη συγκίνησης, μιλά αποκλειστικά στο GRTimes.

«Σκότωσαν τον άντρα μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή. Τι θα πω στα τρία παιδιά του που έμειναν πίσω» λέει ξεσπώντας σε λυγμούς, η χήρα – σύζυγος του 42χρονου.

Για ανατροπή στην υπόθεση μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Αυτό που στην αρχή είχε χαρακτηριστεί ως θάνατος από χρήση ναρκωτικών, τελικά όπως φαίνεται μετά τη νεκροψία ανατρέπεται. Όλα δείχνουν πλέον ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τις «κραυγές» της οικογένειας του θύματος που μιλούσαν εξαρχής για δολοφονία.

Η υπόθεση έχει ήδη ανατεθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής και θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για την προσαγωγή των δραστών στη Δικαιοσύνη. Η γυναίκα του είναι απαρηγόρητη και σοκαρισμένη καθώς το θύμα άφησε ορφανά από πατέρα τρία παιδιά ηλικίας πέντε, τριών και ενός έτους» καταλήγει ο δικηγόρος της οικογένειας και διακεκριμένος ποινικολόγος, Όθωνας Παπαδόπουλος.