Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη σε ηλικία μόλις 43 ετών, ο οποίος πάλεψε τα τελευταία χρόνια με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ συγκλονίζει με την ανάρτησή του στο Facebook στην οποία μιλά για τη μάχη του με τον καρκίνο και τους γιατρούς του, την οικογένειά του και, μεταξύ άλλων, για την τελευταία του επιθυμία.

«Αν ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή για κάποιο σκοπό, εγώ έχω αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός. Να προσφέρω ελπίδα μέσα από όσα κατάφερα στην ζωή μου, από τα όμορφα μέχρι τα άσχημα. Για αυτόν τον λόγο, τα δύο μου αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια, της Αθήνας και του Πεκίνο, που για χρόνια κρύβω καλά, ήρθε η ώρα να βγουν και να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, στις παναθρώπινες αξίες. Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου» γράφει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αποδεικνύοντας το μεγαλείο της ψυχής τους και τις τελευταίες ώρες της ζωής του.

Θα ξεκινήσω με αυτό το κλισέ, ότι για να διαβάζετε τώρα αυτήν την δημοσίευση μου, μάλλον έχω φύγει για κάπου καλύτερα ή…

Posted by Alexandros Nikolaidis on Thursday, October 13, 2022