«Πρέπει να διερευνηθεί κατά πόσο υπήρχε και ενδεχόμενος δόλος» ανέφερε ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος των τεσσάρων θυμάτων  που τραυματίστηκαν στο σοβαρό ατύχημα στο Allou Fun Park, όταν βαγόνι τρένου που κινείται σε ράγες πίστας με νερό, εκτροχιάστηκε.

Όπως είπε ο κ. Καπερνάρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έχει μιλήσει με τους γονείς των νεαρών που τραυματίστηκαν, καθώς οι ίδιοι βρίσκονται ακόμα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον κ. Καπερνάρο το αστυνομικό τμήμα Ρέντη ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες. Σήμερα θα ξεκινήσουν οι έρευνες γι΄ αυτό το παρ΄ ολίγον δυστύχημα, όπως είπε καταλογίζοντας ευθύνες στο λούνα παρκ για το ατύχημα. Ο γνωστός δικηγόρος χαρακτήρισε «πάγια» τη δικαιολογία των υπευθύνων του λούνα παρκ ότι «κάτι συνέβη την τελευταία στιγμή».

Τόνισε ακόμα ότι θα διοριστούν πραγματογνώμονες, ενώ όπως ανέφερε από την πλευρά τους έχουν έτοιμο τεχνικό σύμβουλο ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Ο κ. Καπερνάρος θεωρεί πως «οπωσδήποτε υπήρχε βλάβη, θα δούμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούσε», ενώ τόνισε ότι μιλάμε για «βαριές σωματικές βλάβες» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να διερευνηθεί κατά πόσο υπήρχε και ενδεχόμενος δόλος».

Υπενθυμίζεται ότι για το σοβαρό ατύχημα στο λούνα παρκ διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση.