Νέα στοιχεία από το ατύχημα που σημειώθηκε στο Allou Fun Park βγαίνουν στη δημοσιότητα και συγκεκριμένα κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει τις πρώτες στιγμές μετά το συμβάν, ενώ υπάρχει και μαρτυρία για όσα ακολούθησαν.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News μια γυναίκα που έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στους τέσσερις τραυματίες, ανέφερε ότι «είμασταν στο μαγαζί δίπλα και ακούσαμε έναν δυνατό ήχο. Το νερό πετάχτηκε με πάρα πολύ πίεση και πετάχτηκε πάνω στο δέντρο. Δεν ακούσαμε φωνές παιδιών και σκεφτήκαμε ότι ήταν άδειο. Περπατώντας όμως, είδαμε τα παιδιά. Τότε, όπως καταλαβάμε, το ένα παιδί χτύπησε σε ένα κουτί με ρεύμα, ενώ το άλλο είχε το κεφάλι στο νερό».

Παράλληλα, ανέφερε πως «βλέπαμε καθαρά το βαγόνι, δεν είχε παιδιά όρθια, ήταν καθισμένα» και ότι «τα παιδιά τα σηκώσαμε οι άνθρωποι που πίναμε καφέ. Μόνο δύο άτομα από τους τεχνικούς βοήθησαν μόνο».

Τρία άτομα στο νοσοκομείο

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα με τρία να βρίσκονται ακόμα στο νοσοκομείο και με την μία κοπέλα να είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Live News, η μία κοπέλα 21 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική με σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμονα. Παράλληλα, ένας 24χρονος βρίσκεται στη χειρουργική του νοσοκομείου με σοβαρή κάκωση στη σπλήνα, ενώ η τρίτη της παρέας παραμένει στη νευροχειρουργική κλινική με θλάση στον αγκώνα και διάσειση. Πιο ελαφρά τραυματίστηκε το τέταρτο μέλος της παρέας που έκανε 12 ράμματα στο κεφάλι.

Μάλιστα, στη κάμερα της εκπομπής μίλησε ο πατέρας ενός εκ των τραυματιών και είπε ότι «το παιδί είναι μπαούλο, το κεφάλι του. Το ένα το μάτι του αρχίζει και μαυρίζει. Θυμάται μέχρι την στροφή, από εκεί και πέρα το πώς, μου λέει “μπαμπά, με ξύπνησαν μέσα στα χώματα”».

Υπενθυμίζεται, πως το ατύχημα έγινε γύρω στις 23.00 το βράδυ της Τρίτης (6/9) όταν τέσσερα άτομα, δύο αγόρια και δύο κορίτσια που επέβαιναν σε τρενάκι, για άγνωστους έως τώρα λόγους εκσφενδονίστηκαν από το βαγόνι και βρέθηκαν πάνω σε θάμνους.