Την στιγμή που είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τον τραγικό θάνατο του Jack Fenton τον οποίο τεμάχισε ο πίσω έλικας ελικοπτέρου στα Σπάτα, οι φίλοι που ταξίδεψαν μαζί του, έχουν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, στελέχη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του δυστυχήματος, δεν μπορούν να εντοπίσουν κανένα φίλο του 22χρονου Βρετανού που ήταν μαζί του στην μοιραία πτήση.

Μάλιστα, δεν απαντούν στις κλήσεις που έχουν δεχτεί τα οποία παραμένουν απενεργοποιημένα, με βάση το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, παρόλα αυτά επικοινωνούν κανονικά με βρετανικά ΜΜΕ στα οποία δίνουν πληροφορίες.

Σημειώνεται, ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με το δυστύχημα. Αρχικά είχε ακουστεί ότι ο Βρετανός πήγε στην ουρά του ελικοπτέρου για να βγάλει selfie με το πλήρωμα να προσπαθεί να τον σταματήσει, την στιγμή που οι φίλοι του αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Επίσης, η αδερφή του Jack Fenton ανέφερε πως ο αδερφός της ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί πετούσε για πρώτη φορά με ελικόπτερο, οπότε δεν θα ήθελε να πάρει κάποιο αχρείαστο ρίσκο.