Η αδερφή του Jack Fenton που έχασε την ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στα Σπάτα όταν τον τεμάχισε ο πίσω έλικας του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε, ξέσπασε για όσα ακούγονται για την υπόθεση.

Η Daisy Fenton μίλησε στην dailymail.co.uk και διευκρίνισε ότι «ο Jack δεν ήταν κάποιο πλούσιο, αντιπαθητικό παιδί. Ήταν καλεσμένος σε αυτές τις διακοπές. Ήταν η πρώτη του βόλτα με ελικόπτερο. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε πόσο προσεκτικός και επιφυλακτικός, αν μη τι άλλο, ήταν.. Όλα τα υπόλοιπα, ότι έτρεξε πίσω και παραβίασε τα πρωτόκολλα, είναι σκουπίδια».

Η Daisy Fenton, αδερφή του 22χρονου νεκρού Βρετανού

Επίσης, τόνισε ότι στο δεύτερο ελικόπτερο που δεν προσγειώθηκε ποτέ στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα, δεν ήταν οι γονείς τους, αλλά ενός φίλου του και συγκεκριμένα του ατόμου που τον προσκάλεσε για διακοπές στην Ελλάδα.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι τον οδήγησε πίσω (σ.σ. στην ουρά του ελικοπτέρου. Ίσως ξέχασε κάτι. Αλλά η άποψη ότι επέστρεψε για να βγάλει μια selfie είναι σκουπίδια. Ειναι ψεμα».

Το μοιραίο ελικόπτερο στα Σπάτα

Μάλιστα, τους ισχυρισμούς της υποστηρίζουν και οι φίλοι του Jack Fenton, οι οποίοι επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο, αναφέροντας ότι ο 22χρονος ποτέ δεν προσπάθησε να βγάλει selfie.

Ταυτόχρονα, ανέφεραν πως ούτε ο πιλότος, ούτε κάποιος εργαζόμενος στο ελικοδρόμιο τους προειδοποίησε όταν προσγειώθηκαν και ότι κανείς δεν τους εμπόδισε από το να αποβιβαστούν πριν σβήσουν οι έλικες.