Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– όμως έμαθε για την δημοσιοποίηση των 95 SMS που είχε ανταλλάξει την αδερφή της Δήμητρα.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και σημείωσε ότι «στην αρχή την ενόχλησε η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων αυτών, στον βαθμό που περιελάμβαναν κάποιες προσωπικές σκέψεις και συναισθήματά της, τα οποία εξέφραζε μέσα από αυτά τα μηνύματα».

Επίσης, διαβεβαίωσε ότι τα συγκεκριμένα γραπτά μηνύματα είναι αληθινά και είπε ότι «ο καθένας μπορεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει». Παρόλα αυτά, πρόσθεσε ότι «είναι ένα από τα πολλά τεχνικού περιεχομένου ζητήματα τα οποία εξετάζονται λεπτομερώς και με προσοχή. Άλλοι λένε κάτι με τον έναν τρόπο άλλοι το λένε με τον άλλον. Είναι το αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η έρευνα είναι ακόμα ανοιχτή, δεν έχει οδηγήσει σε αδιάσειστο ξεκάθαρο συμπέρασμα, ερευνάται από όλες τις πλευρές και δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα ακόμη».

Σημειώνεται, πως τα συγκεκριμένα SMS αποκάλυψε η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» και στις συνομιλίες φαίνεται η έντονη ενόχληση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, για το γεγονός ότι η αδερφή της έφυγε από το σπίτι και εγκατέλειψε την Τζωρτζίνα που ακόμα ζούσε, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Ίριδας του δεύτερου παιδιού.

Μάλιστα, η αδερφή της απείλησε την 33χρονη να επιστρέψει πίσω, καθώς είχε γράψει ότι «θα πάω στον εισαγγελέα να σου πάρουν το παιδί».