Για την προσωπική σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε φίλος του ζευγαριού ο οποίος θυμήθηκε τη μέρα του γάμου του ζευγαριού, τις συμπεθέρες αλλά και τους νέους τους συντρόφους τους.

«Το ζευγάρι ήταν πολύ ευτυχισμένο, έδειχνε τουλάχιστον ευτυχισμένο. Θυμάμαι τον Μάνο την ώρα που τον ετοιμάζαμε στο σπίτι, να έχει ένα άγχος. Ήθελε να προχωρήσει η σχέση του μ’ αυτόν τον τρόπο, μετά απ’ τον πολιτικό δηλαδή, ήθελε να κάνει και τον θρησκευτικό» θυμήθηκε ο φίλος του ζευγαριού στην εκπομπή «Πρωινό».

Όσον αφορά τις σχέσεις των δυο συμπεθέρων, είπε: «Νομίζω δεν είχαν πολύ επαφή μεταξύ τους αλλά ήταν και οι δυο χαρούμενες. Δεν είχαν τόσο μεγάλη επαφή».

Υποψίες πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση, είχε ο Μάνος Δασκαλάκης και τις είχε μοιραστεί με τον φίλο του. «Είχαμε κάνει μια συζήτηση πριν από ένα χρόνο, ίσως και λίγο παραπάνω… Όσο ήμουνα ακόμα στο χωριό του γαμπρού μου, πριν γυρίσω Πάτρα, μου είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι άντε να γυρίσεις Πάτρα, μπας και μείνουμε και μαζί γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, εδώ. Μου είχε πει τότε κάτι για ένα τρίτο πρόσωπο από τη μεριά της Ρούλας. Μου ‘πε ότι είχε υποψίες για έναν άνδρα, που έχει αλβανική καταγωγή και μου είχε δείξει και φωτογραφία του ανθρώπου αυτού στο Facebook. Ήμασταν από κοντά όταν μου ‘δειξε, μου ‘δειξε απ’ το κινητό του» είπε.

Γνωρίζει ποια είναι η νέα σύντροφος του Μάνου; «Ξέρω ότι έχει τελειώσει κομμωτική και αν θυμάμαι καλά δούλευε σε ένα χώρο εστίασης» απάντησε και πρόσθεσε πως το ζευγάρι είναι μαζί «τουλάχιστον ενάμισι – δύο χρόνια».

Για ποιο λόγο ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου παντρεύτηκαν τόσο σύντομα από τ γνωριμία τους; «Τα πράγματα πήραν μια πολύ γρήγορη τροχιά θα έλεγα. Δηλαδή σε χρόνο μηδέν σχεδόν, έμεινε έγκυος και ξεκίνησαν τις διαδικασίες του γάμου, του πολιτικού. Νομίζω σε λιγότερο από τέσσερις μήνες. Διατηρούσε ο Μάνος μια σχέση με άλλη γυναίκα το οποίο το έμαθε, δεν ξέρω πώς αλλά το έμαθε η Ρούλα και αποφάσισαν να συνεχίσουν παρέα και ο Μάνος απομακρύνθηκε από την άλλη γυναίκα» είπε ο φίλος του ζευγαριού και πρόσθεσε: «Ο Μάνος για να την αποκαλεί κατηγορούμενη σε συνεντεύξεις του, πιστεύω ότι μάλλον τη θεωρεί ένοχη. Δεν νομίζω ότι κάποιος γιατρός, με τον όρκο του Ιπποκράτη που δίνουν, να έχει εσκεμμένα κάνει κάτι. Για να βλάψει, πόσο μάλλον, μικρό παιδί».