Ο τάφος της Τζωρτζίνας – ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα – φαίνεται σα να είναι παρατημένος, αφού πλέον δεν μπορούν να πάνε οι γιαγιάδες του για τον φροντίσουν, δήλωσε η νονά του παιδιού.

Η γυναίκα, που αποκαλούσε η μικρή «νονά», μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και ανέφερε πως «μετά από όλο αυτό που έχει γίνει, τη δημοσιότητα που έχει λάβει το θέμα, οι γιαγιάδες δεν πάνε στο τάφο, γιατί η Πάτρα είναι πολύ μικρή πόλη και όλοι ασχολούνται μαζί τους. Και φαίνεται παρατημένος ο τάφος, λες και το παιδάκι δεν έχει κανέναν. Δεν μπορούσα να την αφήσω, όπως την πρόσεχα όσο μπορούσα εν ζωή, έτσι την προσέχω και τώρα».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιδί της Ρούλας Πισπιρίγκου που έφυγε από την ζωή και τόνισε ότι παρά τα σοβαρά θέματα υγείας που είχε, μπορούσε και καταλάβαινε τι γινόταν.

«Έπαιρνα την αγάπη της Τζωρτζίνας όσο ζούσε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως εκφραζόταν και πόσα καταλάβαινε, τι αντίληψη είχε. Καταλάβαινε τα πάντα. Μόλις άκουγε την φωνή μου, γύριζε, φαινόταν ότι καταλάβαινε ότι ήμουν εγώ, απλώς δεν μπορούσε να εκφραστεί, μόνο γελούσε. Ήταν σαν φυλακισμένη στο σώμα της», πρόσθεσε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.