Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει ο τρόπος ζωής της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη αμέσως μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, ο οποίος ερευνάται στο πλαίσιο των αποκαλύψεων γύρω από την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και την προφυλάκιση της μητέρας τους για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το Mega, στο «κάδρο» μπαίνουν ακόμα και τα βίντεο κλιπ του Μάνου Δασκαλάκη που έχουν τραβηχτεί στο σπίτι μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, ενώ την ίδια στιγμή συγγενής της γυναίκας αναρωτιέται το πώς βρήκε λεφτά ο 30χρονος για να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Το βίντεο, που παρουσιάζεται και το οποίο είναι στημένο επαγγελματικά με διαφορετικές γωνίες λήψης έχει ανέβει στις 17 Ιανουαρίου 2021, κάποιους μήνες μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

«Και λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει, αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε. Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία. Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Και η μάνα της Ρούλας φρόντιζε μια κυρία κι εκεί υπήρχαν κάποια θέματα. Γιατί κι εκεί ακούγονταν πολλά. Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω γι’ αυτό. Όπως και η αδερφή της που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια» ανέφερε συγγενής της νεκρής σπιτονοικοκυράς.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καταγγέλλεται ότι οι φωτογραφίες από τα κοινωνικά δίκτυα του ζεύγους που δείχνουν να κάνουν συχνά εκδρομές αλλά και να έχουν έναν τρόπο ζωής που είναι πολυέξοδος και δεν ταιριάζει με τα έσοδα του ζευγαριού.

Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται, μάλιστα να αγόρασε μια ακριβή μηχανή την ίδια περίοδο που έγινε έρανος για την ταφή της σπιτονοικοκυράς.