Επεισόδιο σε βάρος ανδρών της δημοτικής αστυνομίας δημιούργησε 55χρονος, κάτοικος Βόλου, με αποτέλεσμα να υποβληθεί μήνυση σε βάρος του και να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του δράστη, ο 55χρονος είχε σταθμεύσει προσωρινά επί της Δημητριάδος, στο ύψος της Τοπάλη, μπροστά από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και απέναντι από τη στάση, σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής, με αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Ο δημοτικός αστυνομικός, τον πλησίασε, αλλά, παρά τις συστάσεις που του έκανε, ο δράστης, δεν απομάκρυνε το αυτοκίνητό του.  Αφού ο αστυνομικός άρχισε να του βεβαιώνει παράβαση, μπήκε στο αυτοκίνητο, βρίζοντας και απειλώντας τον Δημοτικό αστυνομικό και κινήθηκε εναντίον του!

Στο μεταξύ, το επεισόδιο αντιλήφθηκαν άλλοι δύο δημοτικοί αστυνομικοί που πήγαν επί τόπου, αλλά ο 55χρονος, δεν έλεγε να ηρεμήσει, ούτε να απομακρυνθεί από το σημείο που βρισκόταν και εξακολούθησε να απειλεί και να βρίζει.

Τελικά, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που συνέλαβε τον δράστη, μετά από μήνυση σε βάρος του. Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, έλαβε προθεσμία και αναμένεται να δικαστεί αύριο Παρασκευή στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Πηγή: volospress.blogspot.com