Δεν τα κατάφερε τελικά η 25χρονη που είχε παρασυρθεί από φορτηγό στις 11 Ιανουαρίου στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ως πολυτραυματίας, με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων να πραγματοποιούν τιτάνια προσπάθεια ώστε να την κρατήσουν στη ζωή αναφέρει το grtimes.gr.

Η οικογένεια της 25χρονης αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της, δίνοντας έτσι ζωή σε άλλους ανθρώπους, όπως αναφέρει η Ένωση πολιτών Μετέωρα Πολίχνης.

Δεν τα κατάφερε η 25χρονη Στέλλα.Είχε παρασυρθεί από φορτηγό στην περιοχή μας στην Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου στις 11…

Posted by Ενωση πολιτων Μετεωρα Πολιχνης on Monday, January 24, 2022

Ο αριστερός της νεφρός όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταμοσχεύθηκε σε άντρα ηλικίας περίπου 40 ετών, ο οποίος προ 20ετίας είχε υποβληθεί για πρώτη φορά σε μεταμόσχευση νεφρού. Η μεταμόσχευση έγινε στο Ιπποκράτειο, το περασμένο Σάββατο και ο ασθενής είναι καλά στην υγεία του. Ο δεξιός νεφρός της 25χρονης μεταμοσχεύθηκε σε ασθενή στον Ευαγγελισμό και το ήπαρ στο Λαϊκό. Επίσης, ο ένας κερατοειδής της άτυχης κοπέλας αναμένεται να χαρίσει την όραση σε ασθενή, ο οποίος εντός της εβδομάδας αναμένεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

H άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, το περασμένο Σάββατο.