Ένας 70χρονος άνδρας από την Κω δεν αλλάζει την αρνητική του άποψη για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Με την πρώτη εβδομάδα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην ηλικιακή ομάδα 60 και άνω, παραμένει αποφασισμένος να μην δεχθεί καμία δόση. Ούτε το πρόστιμο των 100 ευρώ έκανε διαφορά.

«Βγάζει διάταγμα αυτή τη στιγμή και λέει θα κόψει 100 ευρώ από τους συνταξιούχους. Έχω δύο αγόρια ο ένας 30 και άλλος 40. Να πάθω κι εγώ κάτι από το εμβόλιο και να μείνουν μόνα τους;» δήλωσε ο 70χρονος κύριος Δημήτρης, όπως παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Στο μεταξύ, κόντρα σε όλες τις μελέτες και τους δισεκατομμύρια εμβολιασμούς που έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία ανά τον κόσμο, χρήστης του διαδικτύου, που δηλώνει καρδιολόγος, υποστηρίζει πως με το εμβόλιο εισχωρούν επικίνδυνες τοξίνες στον οργανισμό.

Επιπλέον, στους δρόμους βγήκε από την άλλη η περιβόητη παθολόγος των αρνητών, η οποία δεν άργησε να αγορεύει σε πλήθος κόσμους. «Και αυτή τη μάσκα που βάζουν στα παιδιά μας που δεν τα αφήνουν να αναπνεύσουν σε έναν παιδικό πνεύμονα. Τα βάλανε τα φοράνε αυτά τα φίμωτρα. Σε αυτό φταίνε οι δάσκαλοι και οι γονείς που δεν ενημερώνουν το παιδί» ανέφερε η γιατρός Εύη Κιαγιά.

Οι θεματοφύλακες από την πλευρά τους συνεχίζουν να μοιράζουν ιερές δηλώσεις αλλά και οδηγίες χρήσης των self tests. «Όλοι οι υπόλοιποι που τα κάνατε ανάποδα έχετε καταστρέψετε πράγματα και σταματήστε να το κάνετε. Θα σας το αποστείλω στους θεματοφύλακες συγκεκριμένα χαρτιά και όποιος σας πει γιατί δεν πηγαίνω το παιδί σχολείο θα του δείχνετε αυτό το χαρτάκι. Όσοι τα παίρνετε από φαρμακείο και ξερουθουνιάζεστε έχετε ζημιά» υποστήριξε.