Εγκύκλιος Κατρούγκαλου για την επαναφορά απολυμένων του δημοσίου

Η προθεσμία υποβολής αίτησης είναι η 21η Μαΐου 2015


ΕΛΛΑΔΑ
16:41
15/05/2015
Εγκύκλιος Κατρούγκαλου για την επαναφορά απολυμένων του δημοσίου
7
loading

Εφαρμοστική εγκύκλιο, για την επαναφορά προσωπικού, απολυμένων και διαθέσιμων, καθώς και την επανασύσταση κλάδων και ειδικοτήτων (Δημοτική Αστυνομία, ΕΠΑΛ κλπ), εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά την ψήφιση του Ν. 4325/2015 «Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης - Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις».

Η προθεσμία υποβολής αίτησης για τη διαδικασία επαναφοράς του προσωπικού στη θέση που κατείχε είναι η 21η Μαΐου 2015, σύμφωνα με την εγκύκλιο.

Επισημαίνεται δε ότι το προσωπικό που υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής του νόμου και στο οποίο δίνεται η δυνατότητα επαναφοράς είτε στις θέσεις που κατείχε είτε σε συνιστώμενες προσωποπαγείς, διατηρεί το δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία πλήρωσης θέσεων με εθελοντική κινητικότητα, μέσω της Πρόσκλησης του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η οποία θα εκδοθεί, μετά από 15 ημέρες από τη δημοσίευση του νόμου.

Επίσης, το σύνολο του προσωπικού που επανέρχεται, κατατάσσεται στο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο που κατείχε κατά την ημερομηνία που τέθηκε σε διαθεσιμότητα ή καταγγέλθηκε η εργασιακή του σχέση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Q mark

  Πέρα από τους όποιους υπεράριθμους και τους χαραμοφάηδες που μπορεί να υπάρχουν (και δεν είναι λίγοι, μην τρελαθούμε τώρα), κάποιοι από αυτούς βαρύνονται μέχρι και με ποινικά αδικήματα.
  Μας ενοχλεί καθόλου αυτόοοο "δημοκράτες" μου η ... μπααααα ....
  Όπως και να 'χει εδώ που φτάσαμε, δεν πα να επαναπροσληφθεί ο καθε απολυθείς και να "κατατάσσεται στο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο που κατείχε κατά την ημερομηνία που τέθηκε σε διαθεσιμότητα"? ... χαχαχαααα ... Έτσι κι αλλιώς, από τον άλλο μήνα, λεφτά δε θα 'χει ...........................

 2. avatar megaloagroths

  ελεγα και γω γιατι πληρωνω 1000% παραπανω φορο φετος...αν ειναι για δημοσιους ξυστες χαλαλι!

 3. avatar stavros

  Να τα βλέπουν οι ΄άνεργοι του ιδιωτικού τομέα τι ψήφισαν. Άχρηστοι αριστεροί. Ξεφτιλισμένοι. Αποκαΐδια θα αφήσουν πίσω τους. Αλλά που θα πάει θα καταλάβουν και τα τελευταία χαϊβάνια τι ψήφισαν και τι συνονθύλευμα μας κυβερνάει...ή μάλλον κάνει ότι κυβερνάει. Και επειδή θα σπεύσουν κάτι V-R και punentes να πουν την εξυπνάδα τους τους προλαβαίνω λέγοντας ότι τους άνεργους δεν τους έκανε η πολιτική των Σαμαρά-Βενιζέλου αλλά η πολιτική αυτού του είδους τύπου Κατρούγκαλου. Αλλά μέχρι να ξυπνήσουν ας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

 4. avatar jasmine

  Πόσο θα 'χαρούν' οι εταίροι με αυτές της μονομερείς ενέργειες!!!

 5. avatar Social Distortion

  Εδώ τα καλά δωδεκάριαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!
  Πάντως τους παραδέχομαι τους πρώτη (δεύτερη) φορά αριστερά. Με ένα σμπάρο δυό τριγώνια. Και προμήθεια και ψηφουλάκια για μιά ζωή!

 6. avatar rmhtsos

  μπράβο ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΉ , να πέσουν και οι ΠΡΟΜΉΘΕΙΕΣ .....................ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΊΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙΑ

 7. avatar Kats

  Ντροπή σου Κατρουγκάλε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει