Τον Stan διέψευσε ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού πως ο τραγουδιστής ήταν παρών στο τραγικό τροχαίο και βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του επιχειρηματία από το φλεγόμενο όχημα.

«Ούτε ο Τζώρτζης, ούτε η Αθηνά είχαν τις αισθήσεις τους. Η Αθηνά καιγόταν και δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο Σταν δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος στην εκπομπή «T live» το μεσημέρι της Τρίτης (18/01).

Ο Stan με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τονίζει πως συμμερίζεται κατανοεί απολύτως τους οικείους του Τζώρτζη Μονογυιού, στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια και τονίζει πως όχι μόνο ήταν στο σημείο του τροχαίου, αλλά αυτό έχει επιβεβαιωθεί από βίντεο που έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές.

Συγκεκριμένα, ο Stan γράφει στην ανάρτησή του: «Συμμερίζομαι και κατανοώ απολύτως τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα – όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτο μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων».