Συγκλονίζει ο κολλητός του Τζώρτζη Μονογυιού, Γιώργος, που κυριολεκτικά μπήκε στη φωτιά για να σώσει τον φίλο του και τη γυναίκα του, την ώρα που η Ferrari είχε ήδη παραδοθεί στις φλόγες μετά την πρόσκρουση στο δέντρο.

Ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού, που έκαψε τα χέρια του από την προσπάθεια απεγκλωβισμού της Αθηνάς Κοντοπάνου, περιγράφει στην εκπομπή «T live» τις συγκλονιστικές στιγμές που ακολούθησαν μετά το τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης.

 «Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο. Για να βρεις το χερούλι από μέσα, ήταν πολύ δύσκολο, χρειαζόταν τύχη και το ήθελε και ο Θεός. Έβγαλα την Αθηνά και στη συνέχεια πήγα να βγάλω τον Τζώρτζη» λέει αρχικά.

«Ένα παιδί που ήρθε με έναν πυροσβεστήρα, ήρωας. Η κοπέλα με το τρίχρωμο μπουφάν ηρωίδα. Ήρθε και κράτησε το κεφάλι της Αθηνάς, λίγα μόλις μέτρα από το αυτοκίνητο που καιγόταν» συνεχίζει ο Γιώργος για τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν τα κρίσιμα εκείνα λεπτά.

«Αυτός που τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο είναι ο Ανέστης. Μαζί ακολουθούσαμε τον Τζώρτζη από την ώρα που παρέλαβε το αυτοκίνητο. Μόλις είδε την σύζυγό του έξω από το αυτοκίνητο, έτρεξε να πάει να βγάλει τον Τζώρτζη από τη μεριά του που φλέγεται και φαίνεται και στο βίντεο. Την ίδια ώρα εγώ προσπαθώ να λύσω τη ζώνη ασφαλείας του Μονογυιού . Δεν ανοίγει. Τον τραβάω από τη μπλούζα, φωνάζω τον Ανέστη να τον βγάλουμε. Μαγκώνει το παντελόνι του και τον βγάζουμε έξω» συγκλονίζει.

Μάλιστα, ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού, διαψεύδει τον τραγουδιστή Σταν, ο οποίος έχει δηλώσει ότι βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνάς.

«Ούτε ο Τζώρτζης, ούτε η Αθηνά είχαν τις αισθήσεις τους. Η Αθηνά καιγόταν και δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο Σταν δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο».