Με το βλέμμα στραμμένο στους ηγέτες της σύγχρονης πραγματικότητας, αναμένεται να ανοίξει τις «ψηφιακές του πύλες» τον Φεβρουάριο το Leading Minds Festival

Το Μεγάλο Φεστιβάλ Ηγεσίας, που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 22 Φεβρουαρίου, θα τιμήσουν με την παρουσία τους ως ομιλητές προσωπικότητες με πλούτο γνώσης, εμπειρίας και πάνω από όλα με όραμα για όσα εξελίσσονται στον τομέα μελέτης ή δράσης του καθενός.

Το Leading Minds Festival αποτελεί μοναδικό γεγονός στο είδος του στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας πρωτοποριακούς φορείς από τους χώρους της Ηγεσίας, της Επιχειρηματικότητας, της Καινοτομίας, της Προσωπικής Ανάπτυξης, της Ιατρικής, της Ψυχικής Υγείας και της Οικογένειας.

Πάνω από 300 ομιλητές – 200.000 σύνεδροι

Περισσότεροι από 300 ομιλητές θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στους παραπάνω χώρους σε περισσότερους από 200.000 συνέδρους.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα Φεστιβάλ των τελευταίων ετών το οποίο θα έχει διάρκεια εννέα ημερών, θα αναπτυχθεί σε 4 stages και θα δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να παρακολουθήσει δωρεάν ομιλητές διεθνούς εμβέλειας.

Παράλληλα η υψηλού επιπέδου τεχνολογική υποδομή της παραγωγής θα παρέχει δυνατότητες άμεσης διάδρασης και αγοράς προϊόντων με ένα μόνο κλικ.

Τον συντονισμό του Φεστιβάλ έχουν αναλάβει  οι δημοσιογράφοι Βίκυ Χαντζή, Μάκης Πουνέντης και Αναστασία Κορινθίου.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Leading Minds Festival θα πραγματοποιηθεί και η ημερίδα FUTURE i, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν σημαντικές εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η εξερεύνηση του μέλλοντος της τεχνολογίας και η κατανόηση των νέων ραγδαίων αλλαγών που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Αλλαγές που ξεκινούν από την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, στα blockchains το 6G και τον εποικισμό άλλων πλανητών. 

Μεταξύ των ομιλητών που έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι:

Δημήτρης Δημητριάδης: Εξερευνητής του μέλλοντος

Με ακαδημαϊκές σπουδές στο marketing και στον σχεδιασμό, ο Δημήτρης Δημητριάδης ενεργοποιήθηκε στον κόσμο του digital marketing πριν ακόμη δημιουργηθεί το facebook και πολύ σύντομα ασχολήθηκε με την επικοινωνία και το storytelling. 

Ο Δημήτρης Δημητριάδης διδάσκει Digital Marketing Analytics σε ευρωπαϊκό κολλέγιο και είναι συνιδρυτής ενός ολοκληρωμένου digital marketing agency.

Επίσης είναι ιδρυτής της πλατφόρμας εθελοντισμού ”ΕνΣΥΝαίσθηση”.

Στην ομιλία του με τίτλο: «Ο κόσμος το 2049. Μπορούμε να πάρουμε απαντήσεις από το μέλλον;» θα μας δώσει μια γεύση από όλα όσα μας ετοιμάζει το όχι πολύ μακρινό μέλλον…

Βαγγέλης Παπακωνσυταντίνου: Ειδίκευση στην κυβερνοασφάλεια

Ο Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου είναι Καθηγητής Δικαίου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στο Τμήμα Νομικής και Εγκληματολογίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου των Βρυξελλών (VUB, Vrije Universiteit Brussel), με ειδίκευση στην Κυβερνοασφάλεια, την Προστασία της Διανοητικής Ιδιοκτησίας καθώς και τη (νομοθετική) ρύθμιση της τεχνολογίας. 

Εργάζεται επίσης στο εργαστηριο Cyberand Data Security Lab, όπου είναι επιστημονικός υπεύθυνος,

καθώς και μέσω της Ερευνητικής Ομάδας της VUB για την Τεχνολογία & Κοινωνία της Επιστήμης του Δικαίου (LSTS) και του Βρυξελλών Privacy Hub.

Υπηρέτησε ως αναπληρωματικό μέλος στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ενώ διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Αντικείμενο της ομιλίας του θα είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη, τα ρομπότ και η νομική προσωπικότητα.

Erol User: Βραβευμένος βετεράνος επιχειρηματίας

Ο Erol User, είναι διεθνής πολυβραβευμένος entrepreneur σε ζητήματα του Blockchain και του Metaverse. 

O Erol User, ο οποίος στην ομιλία του θα αναφερθεί στην επανάσταση του Metaverse, θεωρείται πρωτοπόρος Τούρκος επιχειρηματίας, με εμπειρία πλέον των 30 ετών σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας.

Επίσης διαθέτει πλούσιο συγγραφικό έργο με εκδόσεις σχετικές  Οικονομία, την Ενέργεια, το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, τη Μετασύνδεση (Metaverse), το Κρυπτονόμισμα και το Blockchain.

Η λίστα των ομιλητών του FUTURE i ανανεώνεται, εμπλουτίζεται και η ημερίδα αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία του Leading Minds Festival.

Για να δείτε όλους τους ομιλητές και να εγγραφείτε μεταβείτε στη σελίδα της διοργάνωσης leadingminds.gr