Ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από τα καταστήματα της Ερμού όπου οι καταναλωτές έχουν σπεύσει για να επωφεληθούν από τις προσφορές και τις χαμηλές τιμές ενόψει Black Friday. Μπορεί η κίνηση να είναι αυξημένη από την ώρα που άνοιξαν τα μαγαζιά αλλά δεν συγκρίνεται σε καμία των περιπτώσεων με την κίνηση που επικρατούσε τις προηγούμενες χρονιές τέτοια ημέρα.

Οι πολίτες που έχουν βγει για τα ψώνια τους στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού, είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα έγγραφα καθώς πριν την είσοδό τους στα καταστήματα ελέγχονται για το εάν είναι εμβολιασμένοι ή έχουν κάνει rapid test και πρέπει να δείχνουν επίσης και κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί ποιοι είναι.

Black Friday Ερμού

Όπως αποδεικνύουν οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Newsbeast περισσότερος κόσμος έχει συγκεντρωθεί έξω από καταστήματα με αθλητικά είδη αλλά και έξω από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ένδυσης.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast

Πριν ανοίξουν τα καταστήματα δηλαδή γύρω στις 9:00 ο κόσμος που κυκλοφορούσε στην Ερμού ήταν λίγος ενώ δεν υπήρχαν πολλά άτομα να αναμένουν πιάνοντας θέση έξω από τα μαγαζιά.

Black Friday: Εικόνες από την Ερμού πριν ανοίξουν τα καταστήματα

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος