Σοκ προκαλούν οι τραγωδίες που σημειώνονται στη Λαμία λόγω της έξαρσης του κορονοϊού που ξεκληρίζει πια ολόκληρες οικογένειες και αυξάνει συνεχώς τα θύματά του.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Μετά τον χαμό του 59χρονου από την Καρδίτσα και 40 ημέρες μετά από τον θάνατο του γιου του από κορονοϊό, δύο ακόμη ανθρώπινες ιστορίες συγκλονίζουν.

Την τελευταία πνοή έφυγε χτες Κυριακή (21/11) ένας 69χρονος Λαμιώτης ενώ την ίδια στιγμή η συνομήλικη σύζυγός του διασωληνώθηκε και αναζητείται κρεβάτι ΜΕΘ για να διακομιστεί.

Νοσοκομείο και κορονοϊός

Την ίδια στιγμή στη ΜΕΘ Λαμίας είναι γεμάτες και οι 12 κλίνες και όταν αδειάσει κάποια, αμέσως γεμίζει από ασθενείς που περιμένουν διασωληνωμένοι στην κλινική.

Παράλληλα στη ΜΕΘ, νοσηλεύεται από την περασμένη Παρασκευή (19/11) και ένας 24χρονος, ο οποίος νόσησε βαριά και διασωληνώθηκε. Μαζί με αυτόν νόσησε βαριά και ο 22χρονος αδερφός του, ο οποίος νοσηλεύεται στην κλινική, αλλά και η 46χρονη μητέρα τους. Η τελευταία μάλιστα διακομίσθηκε για νοσηλεία στη Λάρισα, καθώς είναι πλήρης και η Κλινική Covid Λαμίας με 60 ασθενείς.

Τέλος πέθανε ένας ηλικιωμένος 83 ετών ο οποίος νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο από τις 12 Νοεμβρίου. Μέσα δηλαδή σε ένα 24χρονο πέθαναν τρία άτομα.