Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορονοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας, εισήχθη 24χρονος Λαμιώτης εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε ο επικίνδυνος ιός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο νεαρός διακομίστηκε την Τρίτη (16/11) στο Νοσοκομείο Λαμίας και του έγινε εισαγωγή για την Κλινική ήπιας νοσηλείας. Δυστυχώς η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Την είδηση κάνει ακόμη πιο τραγική το γεγονός ότι στο Πέτρινο κτίριο νοσηλεύεται επίσης ο 22χρονος αδελφός του έχοντας κι εκείνος νοσήσει βαριά από την covid-19.

Και τα δύο παιδιά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας είναι ανεμβολίαστα. Επίσης το Lamiareport αναφέρει ότι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας χαρακτηριστικά, οι 7 από τους 12 ασθενείς είναι κάτω από 58 ετών!

Ακόμη πιο μικρές είναι οι ηλικίες στην Κλινική, όπου το δυναμικό ανέρχεται σε 57 ασθενείς. Οι τελευταίες 8 εισαγωγές αντιστοιχούν σε 4 άνδρες και 4 γυναίκες με ηλικίες από 32 έως 83 ετών. Οι 7 εξ αυτών είναι από τη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Σύμφωνα τέλος με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι 47 από αυτούς που νοσηλεύονται στο Πέτρινο κτίριο, είναι ανεμβολίαστοι.