Το RIVER WEST, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των δυτικών προαστίων, υποδέχεται για ακόμη μία χρονιά, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Αργοναύτης, την έκθεση βιβλίου We Love Books.

Από τις 28 Φεβρουαρίου, έως και τις 14 Μαρτίου, το 1ο επίπεδο του RIVER WEST θα γεμίσει με αμέτρητα βιβλία για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις.

Νέες και παλαιότερες κυκλοφορίες ελληνικών και ξενόγλωσσων bestsellers θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους επισκέπτες του εμπορικού σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Η έκθεση βιβλίου θα είναι ανοιχτή για το κοινό τις ώρες καταστημάτων Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 το πρωί με 21.00 το βράδυ και Σάββατο 9:00 το πρωί με 20.00 το βράδυ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη 3 Μαρτίου προστίθεται στο δυναμικό των καταστημάτων του RIVER WEST, η άφιξη του ολοκαίνουριου καταστήματος της Celestino, ενδυναμώνοντας το εμπορικό στον τομέα της μόδας – ύστερα από τις επιτυχημένες προσθήκες των καταστημάτων Mango, Stradivarius, Bershka κα PULL & BEAR.

Το RIVER WEST βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050, www.riverwest.gr, www.facebook.com/RiverWestOfficial.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.