Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε ο Κώστας Νικούλι. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την σειρά «Σασμός», στην οποία πρωταγωνιστεί και ασφαλώς οι οικοδεσπότες Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς δεν θα τον άφηναν να φύγει από το στούντιο χωρίς να δώσει ένα spoiler για τα προσεχώς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε πως ως Κώστας Νικούλι και σαν φιλοσοφία ζωής προσπαθεί η βεντέτα να μην περνάει στο αίμα του και αναφορικά στα κοινά στοιχεία που έχει με τον «Πετρή», τον οποίο υποδύεται στη σειρά ανέφερε: «Κοιτάζω κι εγώ τη ζωή, θέλω να είμαι ευτυχισμένος. Θυμώνω όπως ο Πετρής και είμαι κι εγώ καλλιτέχνης. Η τέχνη καταπραΰνει τον εαυτό μου. Με ηρεμεί, αγαλλιάζει την ψυχή μου».

Στην ερώτηση για το ποια θα είναι η στάση του Πετρή απέναντι στη σχέση της αδελφής του στη σειρά, Αργυρούς και του Αστέρη, ο Κώστας Νικούλι ανέφερε:

«Οι δυο τους είναι μαζί, χωρίζουν τα ξαναβρίσκουν, ξανά-χωρίζουν, είναι ένα δύσκολο θέμα, αντιμετωπίζουν ένα δύσκολο ζήτημα, το πώς μπορούνε να είναι μαζί αυτοί οι δυο. Ο Πετρής ψάχνει τον Σασμό, τη ζωή, την ευτυχία, προς αυτή την κατεύθυνση πάει. Ναι, η δολοφονία του πατέρα του είναι ένα τραύμα που δεν μπορείς να το ξεχάσεις εύκολα, αλλά θέλει την ισορροπία».

Για τη θυελλώδη σχέση του Πετρή με την Θοδώρα ανέφερε:

«Η σχέση αυτή είναι περίπλοκη, υπάρχει αγάπη πιστεύω, αλλά δεν μπορείς να συγχωρέσεις κάποια πράγματα. Αν μου συνέβαινε κάτι ανάλογο στην προσωπική μου ζωή, θα έλεγα εμείς δεν ήμαστε να πάμε παρακάτω. Ας χωρίσουμε για να είμαστε καλύτερα και οι δύο, χωρίς εντάσεις».

Οσο για το τι γράφει το σενάριο παρακάτω για τον Πετρή, ο Κώστας Νικούλι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στη ζωή του Πετρή ξεκινάει κάτι καινούργιο αυτή τη στιγμή. Και ερωτικά και όχι. Οπότε ανοίγει ένας άλλος κλάδος. Ξεροκαταπίνω και μετράω τις λέξεις που μπορώ να πω» και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο με καινούργια θέματα που ο Πετρής τώρα έρχεται να τα αντιμετωπίσει. Θα δούμε πώς».

Θα γίνει χαμός; τον ρώτησε ο Γιώργος Καρτελιάς

«Θα γίνει Σασμός» αποκάλυψε με χαμόγελο ο νεαρός ηθοποιός στο πρωινό του STAR.