Τη δική της δυσάρεστη εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη μοιράστηκε η δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της όταν είχε πάει να του πάρει μια συνέντευξη με αφορμή μια θεατρική πρεμιέρα.

«Εγώ σαν νεαρή δημοσιογράφος, είχα μία ελεεινή εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Με είχε βρίσει σκαιά και με είχε πετάξει έξω από το καμαρίνι του, γιατί δεν του άρεσαν κάποιες ερωτήσεις, πολιτικού περιεχομένου και για το θέατρο του», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Love it».

Ήμουν 25 χρονών τότε και ήμουν στον ΑΝΤ1. Έχω πάει στο καμαρίνι του να του πάρω συνέντευξη, οι συνάδελφοι θα το θυμούνται και ο οπερατέρ που ήταν μαζί μου στο καμαρίνι θα το θυμάται, γιατί οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την πλατεία» περιγράφει.

«Του θύμισα κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει και προφανώς αυτό δεν του άρεσε. Είπε να σταματήσει η κάμερα και εγώ του είπα: “συγγνώμη, αν σας ενόχλησα”. Έκανε μία έκρηξη οργής, που δεν το πίστευα. Δεν το περίμενα, έτρεμα» συγκλονίζει η Σίσσυ Καλλίνη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.