Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν του εγκλήματος Γλυκά Νερά, που αφορούν την κάρτα μνήμης που είχε αφαιρεθεί από την κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο σαλόνι της μεζονέτας.

Σύμφωνα με τον Alpha οι ειδικοί δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα, αν δηλαδή αυτό έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ, ο γρίφος για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας θα δοθεί στην Κίνα, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή για την ακριβή ώρα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν

Έτσι, λοιπόν, ζητήθηκε άδεια και αποφασίστηκε τα στοιχεία να πάνε στην Κίνα όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις.

Το σκηνικό της «ληστείας» που έστησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Το έγκλημα των Γλυκών Νερών σόκαρε και με την εξέλιξή του, καθώς ο σύζυγος της Καρολάιν και δολοφόνος της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωνε πως εκείνος και η άτυχη κοπέλα έπεσαν θύματα κακοποιούν.

Το σκηνικό που βρήκαν οι αστυνομικοί στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά θύμιζε… ληστεία, όμως αυτό -όπως φάνηκε- το είχε στήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ενδεικτικές είναι και οι εικόνες που ήρθαν στο «φως» μέσα από το σπίτι στο οποίο έγινε το έγκλημα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.