Εικόνες που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε η Κάρολαϊν, στις 11 Μαΐου, ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το Star, αποκαλύπτονται λεπτομέρειες από το σκηνικό «ληστείας» που είχε προσπαθήσει να στήσει ο καθ’ομολογίαν συζυγοκτόνος, ο οποίος είχε ισχυριστεί, τότε, ότι οι κακοποιοί σκότωσαν τη γυναίκα του, αλλά και το σκυλί του ζευγαριού, το οποίο «κρέμασαν» στα κάγκελα του σπιτιού.

Φτάνοντας, λοιπόν, στο σπίτι, οι αστυνομικοί το βρήκαν ένα σε πλήρη ακαταστασία.

Γλυκά Νερά

Στα καρέ πολλά αντικείμενα φαίνονται πεταμένα στο πάτωμα. Ο πιλότος έχει πετάξει προς κάθε κατεύθυνση κορνίζες, μαξιλάρια και βιβλία στο πάτωμα.

Ένα πορτοφόλι φαίνεται ανοιγμένο πάνω σε τραπέζι, όπως και το επιτραπέζιο παιχνίδι, για το οποίο ο ίδιος είχε πει πως αποτελούσε κρυψώνα για σημαντικό χρηματικό ποσό.

Γλυκά Νερά

Διακρίνεται επίσης, το παράθυρο του σπιτιού που έχει ξηλωθεί, προκειμένου να πείσει ως το σημείο από το οποίο εισέβαλαν στην οικία οι «ληστές».

Γλυκά Νερά

«Δεν έχω επισκεφθεί τον αδερφό μου στη φυλακή»

Νωρίτερα σήμερα, ο αδελφός του συζυγοκτόνου δήλωσε πως και ο ίδιος υπήρξε θύμα της παραπάνω «σκηνοθεσίας», όπως και η κοινή γνώμη, άλλωστε, επί περισσότερες από 30 μέρες:

«Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους. Ήταν τόσο απίθανο όλο αυτό, που εκείνον τον καιρό, μέχρι τη σύλληψή του, σκεφτόμασταν και λέγαμε “αν είναι δυνατόν, τι ανοησίες γράφουν” και ότι “έχει το δράμα του και πρέπει να ασχολείται και με αυτά”.

Ήμασταν στην κατάσταση “πώς είναι δυνατόν να τον ταλαιπωρούν και οι δημοσιογράφοι έτσι”. Κανείς μας δεν το περίμενε. Όχι μόνο εγώ».

«Το ότι ο αδελφός μου είναι ο δολοφόνος, το έμαθα όταν ήμουν στην Αλόννησο, την ημέρα που ο αδελφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Το έμαθα από τα δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι δύσκολη… την Κάρολαϊν την γνώριζα… Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο;», πρόσθεσε.

Αποκάλυψε, εξάλλου, ότι «όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί. Δεν τον έχω δει καθόλου».