Βαριά «καμπάνα» 2.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ουζερί στην Κρήτη, το οποίο επέτρεψε την είσοδο σε μη εμβολιασμένο πελάτη, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει από την πλευρά του πρόστιμο 300 ευρώ. Στο κατάστημα επιβλήθηκε επίσης λουκέτο επτά ημερών.

Συνολικά διενεργήθηκαν 1.578 έλεγχοι στην Κρήτη το τελευταίο 24ωρο για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού, με αρκετές παραβάσεις να σημειώνονται.

Σύμφωνα με το zarpanews, άλλοι δύο υπάλληλοι σε κατάστημα στα Χανιά καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα, αφού εντοπίστηκαν να μη φορούν μάσκα εν ώρα εργασίας.

Στο Ηράκλειο εντοπίστηκε ένα άτομο να κυκλοφορεί παράτυπα κατά τη διάρκεια της βραδινής απαγόρευσης, ενώ πρόστιμο βεβαιώθηκε και σε δύο υπαλλήλους που δεν φορούσαν μάσκα.

Τέλος, τιμωρήθηκαν στο Λασίθι δύο πελάτες σε κατάστημα ΟΠΑΠ οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκα, όπως κι ένας πελάτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.