Η φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Σχεδόν τρία χρόνια μετά, τα εγκλήματα σε Γλυκά Νερά και Φολέγανδρο έκαναν τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, κ. Κούλα Αρμουτίδου να ξεσπάσει για τα όσα έζησε το παιδί της, αλλά και για τον τρόπο που αφαιρέθηκε η ζωή της Καρολάιν και της Γαρυφαλλιάς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» το μεσημέρι της Παρασκευής, είπε «Έχασα το παιδί μου, κομμάτι του εαυτού μου. Είμαι μισή μάνα. Κάνω κουράγιο να σταθώ όρθια στα πόδια μου γιατί έχω έναν 15χρονο έφηβο στο διπλανό δωμάτιο. Ζω κι εγώ καθημερινό θάνατο. Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο».

Και συμπλήρωσε:  «Γυναικοκτονούν τα κορίτσια μας. Δολοφονούν τα κορίτσια μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι γυναικοκτονία όχι απλά ανθρωποκτονία».

Η κ. Αρμουτίδου ζήτησε από την πολιτεία να παρέμβει και να αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο για τέτοιες περιπτώσεις, αυστηροποιώντας τις ποινές. «Σκοτώνουν τα κορίτσια μας οι ψευτονταήδες γιατί το όχι δεν το αποδέχονται. Είναι ανθρωπάρια, μισογύνηδες, τέρατα. Εδώ και τώρα ισόβια. Έπρεπε να αρχίσουν από το θάνατο της Ελένης και πολύ πριν».