Υπό τους ήχους… του ύμνου του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου έγινε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι.

Κάτι που προξένησε εντύπωση, καθώς αντί του εμβατηρίου ακουγόταν ο ύμνος του ΕΑΜ. Πέρα από εντύπωση όμως επέφερε και έριδες, με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Θάνο Πλεύρη να βάλλουν κατά του δημάρχου Σίμου Ρούσσου (ο οποίος υποστηρίχθηκε από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε την παρέλαση στο Χαλάνδρι με δηκτικό τρόπο γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter του: «Ήθελα να ‘ξερα οι Δεξιοί του Χαλανδρίου που ψήφισαν αυτόν τον Δήμαρχο ή που απείχαν από τον β´ γύρο των εκλογών πώς αισθάνθηκαν σήμερα; Εύγε..» και συνέχισε με μία ακόμη ανάρτηση: «Όταν τελικά οι Συριζαίοι μιλούν για κατάργηση των παρελάσεων εννοούν αυτό που είδαμε στο Χαλάνδρι. Εμφυλιοπολεμικό μίσος…Ψηφίστε τους!».

Το συμβάν προκάλεσε και την αντίδραση του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter επιτέθηκε στον δήμαρχο Χαλανδρίου, κ. Ρούσσο: «Στο Χαλάνδρι ο ανταρσυοσυριζας δήμαρχος κ. Ρούσσος υποχρεωσε τα παιδιά να παρελάσουν με τον ύμνο του ΕΑΜ. Το αληθινό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν η πρώτη ανάρτησή του και ακολούθησε και δεύτερη: «Κάποιος ας πει στον ανιστόρητο δήμαρχο ότι την 28η δεν υπήρχε ΕΑΜ και οι τότε σύντροφοί του στα Σοβιέτ μοίραζαν την Πολωνία με τον Χίτλερ».

Δείτε το βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.