Το σύγχρονο brand με premium αξεσουάρ, CONSTASY, παρουσιάζει τη νέα συλλογή Spring/Summer ‘21. Στη συλλογή CONSTASEA, το fashion design συναντάει το καλοκαίρι και το γεμίζει χρώματα. Τα μοναδικά μεταξωτά φουλάρια υψηλής ποιότητας και αισθητικής υπόσχονται να σας χαρίσουν κάθε μέρα και ένα καινούργιο look.

Οι ζώνες από δέρμα και μετάξι, αναβαθμίζουν κάθε σας εμφάνιση και τα ψάθινα visor καπέλα, κρατούν τις ακτίνες του ήλιου μακριά, αλλά όλα τα βλέμματα πάνω τους. Τα ανατρεπτικά μαντήλια με το δερμάτινο τελείωμα αλλάζουν μέγεθος και σχήμα και γίνονται το It item για κάθε εμφάνιση. Με απλές κινήσεις μετατρέπονται σε παρεό, τουρμπάνι, φούστα, φόρεμα, τοπ ή απλά ένα πολύ εντυπωσιακό μαντήλι που κάνει κάθε outfit ξεχωριστό.

Η συλλογή ολοκληρώνεται από τη σειρά PLAY. Χειροποίητα δερμάτινα χρηστικά αξεσουάρ, όπως card holders, necklace bags και πορτοφόλια σε αναπάντεχα σχήματα και χρώματα, δίνουν την τελική πινελιά σε κάθε look και ελευθερώνουν τα χέρια σας για πολλές αγκαλιές που τόσο έλειψαν σε όλους.

Γνωρίστε τη νέα συλλογή στο constasy.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

constasy.com