Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και η συνεχής βροχόπτωση από χθες στην Πρέβεζα δημιούργησαν αρκετά προβλήματα, τα περισσότερα από τα οποία όμως αντιμετωπίστηκαν άμεσα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας κλήθηκε χθες το απόγευμα σε δύο πτώσεις δέντρων στον δρόμο, μία στην εθνική οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στο ύψος της Λούτσας και μια στο Μονολίθι, χωρίς ωστόσο αυτές να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Η πυροσβεστική κλήθηκε επίσης σε 6 περιπτώσεις άντλησης υδάτων από κατοικίες και καταστήματα.

Αργά χθες το βράδυ φερτά υλικά έκλεισαν το κανάλι του Καρυδά στην οδό Αλαμάνας με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια κατοικιών απέναντι από το ρέμα και να χρειαστεί και εκεί η πυροσβεστική ενώ συνεργεία του δήμου κατέβαλαν προσπάθειες να ελευθερωθεί το ρέμα, σύμφωνα με το pamepreveza.gr.

Σοβαρά προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην περιοχή της Σκαμνούλας, με υπόγεια να πλημμυρίζουν καθώς τα νερά που συσσωρεύτηκαν στον δρόμο δεν είχαν έξοδο και περνούσαν στα σπίτια.

Η πυροσβεστική κλήθηκε επίσης σε δύο περιπτώσεις απεγκλωβισμού από ασανσέρ που προκάλεσε η διακοπή ρεύματος.

Για λίγη ώρα σήμερα παρουσιάστηκε μπλακ άουτ στην Λ. Ειρήνης με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά από λίγη ώρα.