Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Χανίων πραγματοποίησαν σήμερα μέλη του ΠΑΜΕ, της Παναγροτικής Συσπείρωσης και του συλλόγου κτηνοτρόφων Χανίων.

Η κινητοποίηση, όπως δήλωσε το μέλος του ΠΑΜΕ και αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Νίκος Βουρλάκης, έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιβολή του ΕΝΦΙΑ αλλά και της ακολουθούμενης φορολογικής πολιτικής που σύμφωνα με τον κ. Βουρλάκη «συρρικνώνει καθημερινά τα εισοδήματα των εργαζομένων και ενισχύει την αύξηση της ανεργίας».

Οι συγκεντρωμένοι επέδωσαν στην έφορο Χανίων ψήφισμα με τα αιτήματα της κινητοποίησης με τον αντιπρόεδρο της Παναγροτικής Συσπείρωσης Γιάννη Κατσαρό να επισημαίνει ότι η αύξηση της ανεργίας, κυρίως σε νέους, έχει χτυπήσει και τον αγροτικό κόσμο.

Εκ μέρους των κτηνοτρόφων ο πρόεδρος του συλλόγου Μανούσος Σταυριανουδάκης τόνισε την ανάγκη λήψης μέτρων για στήριξη της κτηνοτροφίας, αλλά και την άμεση λήψη μέτρων για την καταπολέμηση της ασθένειας του καταρροϊκού πυρετού που έχει προσβάλει κοπάδια προβάτων και στην Κρήτη. Παρά την κινητοποίηση όλες οι συναλλαγές με την Οικονομική Υπηρεσία πραγματοποιήθηκαν κανονικά.