Μέσω του δικηγόρου του ήρθε η πρώτη αντίδραση του πασίγνωστου μουσικοσυνθέτη, Δήμου Μούτσιου στην δημοσιοποίηση του ονόματός του ως φερόμενος δράστης σεξουαλικής επίθεσης στην τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου, όταν η τελευταία ήταν 15 ετών.

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν στο πρόσωπό του ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται».

Νωρίτερα η γνωστή τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου είχε προχωρήσει σε μία άκρως σοβαρή καταγγελία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, στην οποία ανέφερε ότι ένας μουσικοσυνθέτης της είχε επιτεθεί σεξουαλικά όταν ήταν 15 ετών, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Η τραγουδίστρια με συνέντευξή της στα Νέα που κυκλοφορούν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του μουσικοσυνθέτη. Όπως μεταδίδει το in.gr η κ. Σέρβου κατονόμασε ως φερόμενο δράστη τον πασίγνωστο και εξαιρετικά δημοφιλή μουσικοσυνθέτη Δήμο Μούτση.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομά του καθώς: «το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος, τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους».

Η Λυδία Σέρβου, που είχε καταγγείλει ότι κατόπιν μεσολάβησης του ιερέα πατέρα της, ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης την δέχθηκε στο σπίτι του στο Παγκράτι για να την ακροαστεί, κλείδωσε και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, αποκαλύπτει για πρώτη φορά το όνομά του.

«Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 μου χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης».

Όταν μάλιστα ερωτάται από την δημοσιογράφο αν πιστεύει ότι έχει μετανιώσει ο ίδιος σήμερα, λέει «αυτό θα μπορούσε να το απαντήσει μόνο ίδιος».