Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ θα επιχορηγηθεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, για την ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της νήσου Σπιναλόγκας.

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή από το υπουργείο Εσωτερικών ενώ σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για την περιοχή μας, αφού μετά την γνωστοποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Υπ. Παιδείας – Τουρισμού) για την αναβάθμιση και ανωτατοποίηση των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης, έχουμε μια ακόμα σημαντική εξέλιξη για τον Δήμο μας, αυτήν της χρηματοδότησης από το υπουργείο Εσωτερικών – μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ – για την ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της νήσου Σπιναλόγκας.

Πρόκειται για μια απόλυτα θετική εξέλιξη! Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο του “Ελλάδα 2021” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη η οποία κατά την επίσκεψή της στην Ελούντα, αποδέχτηκε και προώθησε το αίτημα του δήμου Αγίου Νικολάου, στο υπουργείο Εσωτερικών».