Συναυλία από τα μπαλκόνια διαμερισμάτων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, αύριο Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου το απόγευμα η «Πρωτοβουλία Γειτονιάς της Αλεξάνδρου Σβώλου», μια ομάδα κατοίκων που δραστηριοποιείται από το 2013 στον συγκεκριμένο δρόμο αλλά και γύρω από αυτόν.

Συγκεκριμένα από τις 19:00-22:00 τέσσερα μπαλκόνια θα μεταμορφωθούν σε μικρές σκηνές για να φιλοξενήσουν μουσικά δρώμενα από καλλιτέχνες που ζουν στην περιοχή.

Τηρώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, κάθε μουσικός θα παρουσιάσει μία μικρή συναυλία, έχοντας ως σκηνή το μπαλκόνι του/της και με κοινό τους κατοίκους κοντινών μπαλκονιών αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Για όσους/ες είστε περαστικοί/ες και παρασυρθείτε από την μουσική, μην ξεχνάτε πως χρειάζεται να τηρήσουμε τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να κυλήσει ομαλά η βραδιά», αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση της ομάδας για την αυριανή διοργάνωση.

Το Μουσικό Πρόγραμμα της Διαμπαλκονικής Συναυλίας:

  • 19:00 – 19:30 Ιπποδρομίου 4 και 9
  • 19:30 – 20:30 Αλεξάνδρου Σβώλου 7
  • 20:30 – 21:00 Παλαιών Πατρών Γερμανού 33
  • 21:00 – 21:45 Αλεξάνδρου Σβώλου 20

Οι μουσικοί με σειρά εμφάνισης είναι οι Κατερίνα Κίτσου, άρπα, Μανώλης Τσιαούσης, τρομπόνι, Παύλος Μέτσιος, τρομπέτα, Χρήστος Δάνης, κλαρινέτο, Δάνης Κουμαρτζής, κοντραμπάσο, Κώστας Βόμβολος, ακορντεόν, Χρήστος Κοσμάς, ηλεκτρική κιθάρα και Αλέξανδρος Ιωάννου, ντραμς.