Ο 8χρονος με παρουσίασε επιπλοκές από τον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, δείχνει σημάδια βελτίωσης. Μάλιστα ζήτησε το τάμπλετ του προκειμένου να μιλήσει με τους φίλους του.

Βελτιωμένη είναι σήμερα η κατάσταση του 8χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου μετά από σοβαρή καρδιολογική ανεπάρκεια που παρουσίασε, λόγω επιπλοκών του κορονοϊού. Του χορηγούνται καρδιολογικά φάρμακα, αλλά έχει ήδη αποσυνδεθεί από το μηχάνημα μη επεμβατικού αερισμού C-PAP.

«Σήμερα δεν λέει πονάω αλλά μας είπε πεινάω» λένε οι γονείς του μιλώντας στην ΕΡΤ Πάτρας και προσθέτουν:«Ζήτησε το τάμπλετ του για να συνομιλήσει με τους φίλους του».

«Το παιδί είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του», σημειώνουν δηλώνοντας με ενθουσιασμό: «Είναι σίγουρο τώρα πια, ότι μπορεί και πριν από τα Χριστούγεννα να επιστρέψει στο σπίτι του, για να ανοίξει μόνος του τα Χριστουγεννιάτικα δώρα του»

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ , οι δικοί του νιώθουν μεγάλη ευλογία, γιατί όπως είπαν, «είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα, που κάποιος επιβιώνει από μια τόσο σοβαρή επιπλοκή κορονοϊού».

Το παιδί παρουσίασε μια σπάνια επιπλοκή, ένα μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, που εμφανίζεται σε παιδιά, που έχουν νοσήσει ή μολυνθεί από κορονοϊό.