Αν σκεφτεί κανείς ότι η διάθεση εξαρτάται άμεσα και από τις στιγμές που αφιερώνουμε στην προσωπική μας χαλάρωση, είναι απόλυτα φυσιολογικό να ανανεώνουμε τους χώρους μας, ξεκινώντας από το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο. Εξάλλου τι πιο όμορφο και ηρεμιστικό από έναν καλό ύπνο ή ένα τονωτικό μπάνιο!

Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας θα πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένος, ώστε να μας προσφέρει ηρεμία, ακριβώς όταν το χρειαζόμαστε.

Η Bed&Bath διαθέτει μια απίστευτη ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και μάρκες για κάθε προτίμηση. Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με μοδάτα εμπριμέ σεντόνια, ή επιλέγοντας από την τεράστια χρωματική παλέτα των μονόχρωμων σετ, όλα εξαιρετικής υφής και ποιότητας. Συνδυάζονται άψογα με κουβερλί σε πολλές αποχρώσεις και σχέδια.

Η Bed&Bath σάς δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε και το μπάνιο στον απόλυτο χώρο χαλάρωσης. Στα καταστήματά της θα βρείτε πετσέτες και μπουρνούζια από 100% βαμβάκι σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, από έντονα μέχρι γήινα και παστέλ, χαλάκια και κουρτίνες μπάνιου υψηλής ποιότητας.

Απογειώστε τη χαλάρωση στο maximum, με αιθέρια έλαια που θα βρείτε επίσης στα Bed&Bath. Για τέλειο αποτέλεσμα, προτείνουμε λεβάντα, ροδόξυλο και ιλάγκ-ιλάγκ.

Ανεβάστε διάθεση, ανανεώνοντας το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο σας, με ένα super δεκαήμερο προσφορών έως και 50%, από 1 έως 10 Μαΐου, μόνο στα Bed&Bath!