Μια ημέρα μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, η Μάγδα Φύσσα πήγε στο μνημείο του γιου της Παύλου. «Πάω να δω τον γιο μου» είπε σε δημοσιογράφους, βγαίνοντας από το σπίτι.

Λίγο μετά τις 11:00 έφτασε στο σημείο μαζί με τον πατέρα του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αγκαλιάσει και να φιλήσει το μνημείο. Στη συνέχεια γονάτισε και άφησε και εκείνη ένα λουλούδι.

Πριν αναχωρήσει για το Εφετείο, η Μάγδα Φύσσα συγκέντρωσε και όλες τις κάρτες και τα σημειώματα που συνόδευαν τα λουλούδια στο μνημείο. «Ευχαριστούμε για όλα Παύλο», ανέφεραν ορισμένα από αυτά.

«Δεν ξέρω εάν δικαιώθηκε η ψυχή του γιου μου με τον τρόπο που έφυγε. Ξέρω ότι δικαιώθηκε η κοινωνία. Εν μέρει δικαιωθήκαμε και εμείς αλλά και εκείνοι που κόπιασαν», είπε σε δημοσιογράφους.

«Πρέπει να πάω στο παιδί μου. Χθες δεν κατάφερα να πάω. Προσωπικά θέλω την εσχάτη των ποινών, αλλά αυτό δεν θα γίνει. Όμως ας περιμένουμε. Η Δημοκρατία έχει κερδίσει. Πώς να μην αγκαλιάσεις αυτόν τον κόσμο όταν είναι πάνω από 55.000 έξω από το Εφετείο», συμπλήρωσε η Μάγδα Φύσσα.