Νέος γύρος κινητοποιήσεων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ για την αξιολόγηση

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Αττικής και καταλήψεις δημαρχείων


ΕΛΛΑΔΑ
15:08
23/04/2014
Νέος γύρος κινητοποιήσεων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ για την αξιολόγηση
1
loading

Σε νέο γύρο κινητοποιήσεων κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, αντιδρώντας στο νόμο 4250/2014 για την αξιολόγηση. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε κινητοποιήσεις για Παρασκευή και Δευτέρα, ενώ αποφάσισε να ζητήσει από την ΑΔΕΔΥ να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να χαρακτηριστεί αντισυνταγματικός ο νόμος. Η Ομοσπονδία αναφέρει πως εάν δεν προσφύγει η ΑΔΕΔΥ, θα προσφύγει η ίδια, σε συνεργασία με άλλες Ομοσπονδίες.

Πιο συγκεκριμένα ο χορός των αντιδράσεων ξεκινά την Παρασκευή, 25 Απριλίου, όπου θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Περιφέρεια Αττικής, στις 11.00 το πρωί, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27-Αθήνα) και αμέσως μετά στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα). Στη συνέχεις, τη Δευτέρα, 28 Απριλίου, με ευθύνη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας, προτείνεται να γίνουν καταλήψεις στα δημαρχεία της χώρας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Aeriko

    Ο νέος τρόπος αξιολόγησης είναι βλακωδέστατος. Σε μια υπηρεσία που λειτουργεί ρολόι, θα πρέπει κάποιοι να αξιολογηθούν με τη βάση υποχρεωτικά, και στο μέλλον να βγούνε στη σέντρα, ενώ αντίστοιχα σε μια υπηρεσία κω*οχανείο κάποιοι θα αξιολογηθούν με την ανώτατη βαθμολογία, θα πάρουν και πριμ, χωρίς να το αξίζουν. Η γραπτή εξέταση είναι ο μόνος τρόπος να υπάρξει μια κάποια αξιολόγηση. Και η εξέταση θα πρέπει να αφορά το αντικείμενο εργασίας + νομοθεσία + Κώδικα + Σύνταγμα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει