Ο διευθυντής που κατηγορείται ότι χτύπησε μαθητές την ώρα που έκοβε τις αλυσίδες του λουκέτου της κατάληψης, υποστηρίζει πως τα πράγματα είχαν διαφορετική τροπή.

Μαθητές φέρεται να κατήγγειλαν ότι ο διευθυντής χτύπησε τα χέρια μαθητών που κρατούσαν τα κάγκελα της πόρτας του σχολείου, πετώντας και ένα ποδήλατο, προχωρώντας και σε υβριστικές εκφράσεις.

Μιλώντας στο Flashnews.gr o Διευθυντής του σχολείου ανέφερε τη δική του εκδοχή: «Πήγα το πρωί και είδα ότι μια ομάδα μαθητών είχε βάλει λουκέτα στην πόρτα. Πήρα το σιδερένιο εργαλείο που κόβει λουκέτα και αλυσίδες και προσπάθησα να κόψω τα λουκέτα.

Την ώρα που έκοβα τα λουκέτα και πήγα να σπρώξω την πόρτα για να μπω να μέσα, ήταν εκεί περίπου 10 παιδιά που έσπρωχναν αντίθετα την πόρτα και δεν με άφηναν να μπω. Αυτό ήταν. Δεν υπήρξε τίποτα άλλο.

Στην αρχή προσπάθησα να μπω πηδώντας τα κάγκελα αλλά είχαν βάλει λουκέτα παντού.  Ούτε βιαιοπράγησα, ούτε επιτέθηκα, ούτε τίποτα. Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.